Πλατφόρμα e-Learning Perfect eClass Σύγχρονης & Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης

Αξιοπιστία – Ταχύτητα – Ποιότητα – Ασφάλεια

  • Η πλατφόρμα Perfect eClass είναι στημένη σε ένα από τα κορυφαία Datacenters της Ευρώπης το οποίο βρίσκεται στην Αγγλία (RapidSwitch dedicated expertise) και διαθέτει υποδομή σύγχρονης τεχνολογίας.

 

  • Το μεγαλύτερο μέρος της υποδομής είναι Cloud based και απαρτίζεται από servers και δικτυακό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας η οποία είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με τα πρότυπα ISO καθώς και διεθνώς αναγνωρισμένες διακρίσεις.

 

  • Η υποδομή Cloud είναι βασισμένη σε servers της Dell με επεξεργαστές τελευταίας γενιάς (10 και 12-Core CPUs) και storage systems με Full SSD. Για το δικτυακό μέρος η εταιρία χρησιμοποιεί redundant Cisco routers και switches καθώς και αντίστοιχα firewalls για προστασία και ασφάλεια.

 

  • Η συνδεσιμότητα της υποδομής γίνεται από 2 dedicated lines των 10Gbit προσφέροντας αδιάλειπτη και ταχύτατη πρόσβαση στο ίντερνετ παρέχοντας στον χρήστη την μέγιστη ποιότητα.

Πιστοποιητικά

01.png 02.png 03.png 04.png 05.png 06.png 07.png 08.png 09.png 10.png 11.png 12.png 13.png 14.png 15.png 16.png 17.png 18.png 19.png 20.png